Handelsbetingelser

Nam Noodles Ap
CVR.nr.:38829270
Email: info@namnoodles.dk
www.namnoodles.dk

Nam Noodles formidler salg af mad, som du afhenter i restauranten.Aftaleindgåelse:

Når du har valgt de ønskede madvarer og har afgivet de nødvendige oplysninger, kan du godkende din ordre og gå til betaling. Det er vigtigt at du tjekker for fejl før du afslutter din ordre. Så snart vi modtager din ordre, kan der ikke rettes fejl og vi refundere ikke pengene tilbage. Hvis du ønsker at foretage ændringer kan du kontakte os og informere om ønsker. Der er ingen garanti for vi vil acceptere dine ønsker, idet vi måske allerede er begyndt at forberede din ordre.

Når bestillingen er gennemført online, modtager du en bekræftelse pr. Mail. Betaling foretages online. Ved uafhentede bestillinger opkræves hele beløbet for ordren.

Du kan benytte Dankort, Via, Visa Electron og Mastercard

Fortrydelsesret:

Der er ikke fortrydelsesret i henhold til forbrugeraftaleloven, idet fortrydelsesretten ikke omfatter dagligdagstransaktioner, som opfyldes umiddelbart på tidspunktet for deres indgåelse. Umiddelbart efter at din ordre er gennemført, planlægges produktionen af din mad.Oplysningsforpligtelser:

Alle priser oplyst inkl. Moms og er fastsat af Nam Noodles. Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændring samt tekniske fejl. Vi sælger ikke alkoholiske drikke til børn under 18 år.